DESPRE NOI ISTORIC ATV QUAD ACCESORII si ECHIPAMENTE REVIEW-URI WALLPAPERE STIRI FINANTARE CONTACT
www.atv-suzuki.ro
ISTORIA SUZUKI
Suzuki este recunoscut pe piata ATV-urilor pentru ca prin inovatiile aduse a transformat definitiv standardele si conceptele.

Suzuki a ramas un lider in ceea ce priveste tehnologia, dezvoltand produse ce acopera o gama variata de nevoi, de la produsele utilitare ce se folosesc in agricultura la cele ce se folosesc pe pista de concurs.

In anul 1985, se lanseaza primul ATV Suzuki din lume ce utiliza un motor in doi timpi, numit QuadRacer 250. Fara a avea calitati intalnite in trecut , el a adus unele absolut  inovative: cursa lunga a suspensiei, greutatea redusa, puterea exploziva, directia sigura, schimbatorul manual, pornirea la buton, frana pe disc, rotile de aluminiu. Acestea au dus cresterea sportivitatii si a potentialului de recreere.

Avand cea mai mare capacitate cilindrica  intalnita  la un ATV, in 1986 a aparut QuadRacer 500, ce reprezenta topul prin folosirea celor mai noi tehnologii. Fiind o piatra de temelie in dezvoltarea ATV-urilor, acest model este inca preferatul multor piloti de curse. In 1991 apare pe piata KingQuad, cel mai impresionant ATV de pana atunci, devenind mai tarziu baza pentru modelele 4X4 ce vor domina.

Pentru a beneficia de avantaje, inginerii de la Suzuki au facut cateva modificari: s-a crescut capacitatea de la 246cc la 280cc, s-a apelat la un diferential blocabil, s-au montat roti de dimensiuni mai mari si a aparut racirea pe ulei.

Puternicul Eiger400 combina in 2002 profilul classic cu taria de a aduce noi standarde in categoria ATV-urilor de clasa mijlocie. Performantele iesite din comun dublate de o uimitoare cutie de viteze automata si posibilitatea de a alege cu mare usurinta  2WD sau 4WD l-au facut sa fie un punct de referinta.

De departe cel mai sportiv ATV de pe piata, modelul QuadSport Z 400, ce beneficia de o putere crescuta, a dus celor de la Suzuki performanta  la nivel de arta, prin folosirea racirii pe lichid si motorului din aluminiu DOHC cu 4 valve pe cilindru. QuadSport Z 400 a adus lumea curselor de ATV-uri la un nivel superior si a crescut insemnatatea rolului pilotilor.

In anul 2005 introduc primul sistem de injectie electronica , castigand prin aceasta multe titluri de "ATV-ul anului’’. Capacitatea de 700cc a motorului le-a acordat performante ridicate, a adus multe inovatii si astfel a devenit un produs foarte important in istoria Suzuki.

Cunoscut ca ‘’radical racer’’, QuadRacer R450 a adus pe piata un nou concept: acela de a fi gata de la inceput de competitie prin design si prin utilizarea motorului deja testat in competitii RM-Z 450. Acest model livreaza puterea lin pe o plaja larga de turatii, oferind o manevrabilitate foarte buna, ceea ce a atras interesul pilotilor de curse.
COMUNITATE

http://www.atvforum.ro
http://www.scuteristi.ro
http://www.atvblog.ro/
http://www.atvrompiese.ro
Atv Suzuki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Suzuki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Atv-urile Suzuki au un design modern, atractiv, sunt fiabile si fac fata oricarei situatii si sunt pozitionate foarte bine din punct de vedere al raportului calitate pret. Cumpara acum un atv Suzuki nou, direct de la importator la cel mai mic pret si cu garantie. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.