DESPRE NOI ISTORIC ATV QUAD ACCESORII si ECHIPAMENTE REVIEW-URI WALLPAPERE STIRI FINANTARE CONTACT
www.atv-suzuki.ro
REVIEW-URI
Linia 2015 de modele Suzuki KingQuad


inapoi la lista
Linia 2015 de modele Suzuki KingQuad

Linia 2015 de modele Suzuki KingQuad
Suzuki KingQuad reprezinta o linie de modele de exceptie, relativ imbatabile atunci cand vine vorba de performante, versatilitate si vanzari pe plan international, astfel ca linia din 2015 a fost asteptata cu un real interes si curiozitate. Mai ales ca in ultimii ani constructorul Suzuki nu au prea iesit in prim-plan cu noutati de exceptie si importante.

In consecinta, pe fisele de specificatii tehnice ale modelelor KingQuad 750 AXi, KingQuad 400 ASi si KingQuad 400 FSi se regasesc modificari pregnante in ceea ce priveste atat forta cat si consumul de combustibil care a scazut cu cateva procente semnificative.

2015 KingQuad 750 AXi

2015 Suzuki KingQuad 750AXi

Poate cel mai interesant model de ATV cu care se pot mandri cei de la Suzuki este KingQuad 750 AXi care, pentru 2015, dispune de un nou design al capetelor de cilindri astfel incat sa existe atat o combustie, cat si o putere mai buna. Noul model va fi propulsat de un motor monocilindric, racit cu lichid, avand o capacitate de 722cc, putand dezvolta o putere de 49 cp. ATV-ul Suzuki este dotat, de asemenea, cu noi injectoare de combustibil care permit o pornire mai buna a vehiculului.

Admisia si evacuarea de aer pentru a se obtine o putere mai mare intra la categoria modificarilor, poate nu radicale, dar esentiale. In urma unor upgrade-uri repetate, testate cu succes, ATV-ul Suzuki va avea in 2015 si un consum mai mic cu 10% decat variantele din anii precedenti si va fi disponibil in mai multe variante de culoare (rosu si verde, True Timber XD3Camo cu/fara directie asistata).

 

2015 KingQuad 400 ASi / FSi

2015 Suzuki KingQuad 400ASi

In linia pentru 2015 nici celelalte modele KingQuad, ATV-ul KingQuad 400Asi si Fsi nu sunt ferite de imbunatatiri comparativ cu anii trecuti. In primul rand, avem in vedere tehnologia ECU si Slip Control care imbina obtinerea unei aderente, tractiuni sporite cu emisii mai scazute substantial. Apoi, avem cutia de viteze CVT, asigurand transmisia in 5 viteze.

Suzuki KingQuad 400 FSi

In sfarsit, tot la nivel de consum, constructorul Suzuki asigura un consum mai scazut cu 15% la ATV-ul Asi si cu 17% mai scazut pentru varianta Fsi, ceea ce reprezinta o modificare importanta.

 

 

2015 Suzuki QuadSport Z90

2015 Suzuki QuadSport Z90

Juniorul familiei Quad, proiectat si construit pentru cei mai tineri, vine cu un design modificat, avand podeaua integrala, cu suport pentru picioare, controalele fabricate la marimea pentru copii, cu start electric prin recoil si cu un adaptor care permite controlul parintilor/tutorilor asupra puterii disponibile, in functie de varsta rider-ului.

Timp de 30 de ani, Suzuki a adus vehiculele ATV la un alt nivel, astfel ca de la modelul LT-125 si pana la KingQuad 750 Axi, tehnologia si performanta si-au spus cuvantul. Create pentru a se descurca in cele mai dure conditii, utilitare sau pentru agrement, linia 2015 de ATV-uri de la Suzuki este dotata cu echipamente moderne si suspensii optimizate care reprezinta un varf de performanta notabila in domeniu.

 

ATVROM SPORT -  ATV Suzuki
Atv Suzuki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Suzuki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Atv-urile Suzuki au un design modern, atractiv, sunt fiabile si fac fata oricarei situatii si sunt pozitionate foarte bine din punct de vedere al raportului calitate pret. Cumpara acum un atv Suzuki nou, direct de la importator la cel mai mic pret si cu garantie. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.