DESPRE NOI ISTORIC ATV QUAD ACCESORII si ECHIPAMENTE REVIEW-URI WALLPAPERE STIRI FINANTARE CONTACT
www.atv-suzuki.ro
REVIEW-URI
Suzuki KingQuad 400ASi


inapoi la lista
Suzuki KingQuad 400ASi

Suzuki KingQuad 400ASi
"Suzuki KingQuad 400ASi" ofera o combinatie grozava de putere, incredere si performanta sport, fiind perfect adaptat pentru o varietate de sarcini. Inima modelului este un motor de 376cc, 4 timpi, racit cu aer, cu un singur cilindru, OHC care ofera un cuplu puternic si o banda lata de putere. Motorul transfera puterea la roti prin intermediul unei transmisii V-belt cu treptele high, low si reverse.

Suzuki KingQuad 400ASi este echipat cu un panou de instrumente LCD digital, priza DC, un rezervor de combustibil de mari dimensiuni de 15.90 litri, suporturi pentru picioare si un compartiment de stocare sub sa rezistent la apa. Beneficiati de asemenea de portbagaje fata si spate si un set de anvelope Maxxis de 25 inci.

Cititi mai mult pe ATVROM.RO
Atv Suzuki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Suzuki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Atv-urile Suzuki au un design modern, atractiv, sunt fiabile si fac fata oricarei situatii si sunt pozitionate foarte bine din punct de vedere al raportului calitate pret. Cumpara acum un atv Suzuki nou, direct de la importator la cel mai mic pret si cu garantie. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.