DESPRE NOI ISTORIC ATV QUAD ACCESORII si ECHIPAMENTE REVIEW-URI WALLPAPERE STIRI FINANTARE CONTACT
www.atv-suzuki.ro
STIRI
2015 ATV Suzuki QuadSport Z90


inapoi la lista

2015 ATV Suzuki QuadSport Z90

Noul ATV Suzuki QuadSport Z90 revine in anul 2015 cu un design sportiv,iar pentru tinerii rideri va fi o adevarata experienta de condus.

ATV-ul vine cu un rezervor de 6 litri,asigurandu-va drumuri cat mai distractive si mai lungi.De asemenea,modelulQuadSport Z90  are un motor in patru timpi si o transmisie variabila,un starter electric care porneste ATV-ul si o rezerva cu un demarator cu recul.

Scaunul ATV-ului QuadSport Z90  este unul confortabil si care ofera in acelasi timp libertate si suport pentru un condus mai sportiv.

Suporturile pentru picioare ofera o siguranta mai mare asupra riderilor,iar suspensiile independente de pe fata si amortizorul singular de pe spate va reda plimbari cat mai sportive.

ATV-ul Suzuki Quadsport Z90 vine cu frane cu tambur si planetare si nu necesita o intretinere costisitoare.

Datorita panoului de control de dimensiuni reduse pentru tineri si limitatorul de acceleratie de tip surub ii ajuta pe acestia sa invete treptat cum sa conduca acest ATV.

Cititi mai mult pe ATVROM

Atv Suzuki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Suzuki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Atv-urile Suzuki au un design modern, atractiv, sunt fiabile si fac fata oricarei situatii si sunt pozitionate foarte bine din punct de vedere al raportului calitate pret. Cumpara acum un atv Suzuki nou, direct de la importator la cel mai mic pret si cu garantie. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.