DESPRE NOI ISTORIC ATV QUAD ACCESORII si ECHIPAMENTE REVIEW-URI WALLPAPERE STIRI FINANTARE CONTACT
www.atv-suzuki.ro
STIRI
Suzuki lanseaza modele aditionale la linia 2016


inapoi la lista

Suzuki lanseaza modele aditionale la linia 2016

Suzuki a lansat recent modele aditionale in linia de atv-uri pentru 2016.Atv-urile Suzuki KingQuad au fost primele care au introdus anumite caracteristici in industria de atv-uri si o siguranta sporita. Dupa 25 de ani de la constructia primului atv, linia KingQuad 2016 dovedeste ca "Nimic nu e construit ca un KingQuad". Acestea sunt construite si asamblate in fabrica din Rome, Georgia, Statele Unite Ale Americii.

Suzuki KingQuad 750AXi

Cu caracteristici sport dar si utilitare, Suzuki KingQuad 750AXi se intoare cu anvelope noi, capac lateral nou care permite un acces mai rapid si mai usor la verificarea nivelului de ulei. Modelul este disponibil in varianta standard si Power Steering. 750AXi ofera si un control mai avansat datorita suspensiilor independente. Avt-ul mentine un centru jos al greutatii deoarece rezervorul este sub șaua comfortabila.

KingQuad-750

Suzuki KingQuad 500AXi 2016

Atv-urile KingQuad 500AXi sunt echipate cu o multime de caracteristici de calitate superioara gasite si pe KingQuad 750AXi. Au acelasi sasiu, suspensii si sistem de franare ca si modelele 750AXi, si sunt alimentate de un motor de 493cc mai mult decat capabil la un pret foarte avantajos.

Familia 500AXi include modele standard si Power Steering.

Suzuki KingQuad 400ASi si KingQuad 400FSi 2016

Amandoua atv-urile au o motorizare de 376cc, motor cu patru valve, gandita pentru munca utilitara si distractie in acelasi timp. 400ASi este echipat cu transmisia QuadMaticTM. Sistemul complet automat CVT are parte de setari high-range si low-range.  KingQuad 400FSi are o cutie manuala in cinci trepte cu un cuplu automat, facand din acesta un atv perfect pentru cei care vor un control mai avansat al vehiculului.

 
Atv Suzuki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Suzuki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Atv-urile Suzuki au un design modern, atractiv, sunt fiabile si fac fata oricarei situatii si sunt pozitionate foarte bine din punct de vedere al raportului calitate pret. Cumpara acum un atv Suzuki nou, direct de la importator la cel mai mic pret si cu garantie. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.